برو به پیشخوان > نمایش > فهرست ها و یک فهرست برای وبلاگ ایجاد نمایید

مزایا قابلیت‌ها و معایب لوله‌های فلکسی

مزایا قابلیت‌ها و معایب لوله‌های فلکسی

همان‌طور که گفته شد این نوع لوله‌ها به‌عنوان محافظ برای انواع کابل‌های رسانا استفاده می‌شوند تا بتوانند آن‌ها را در برابر عوامل بیرونی محافظت کنند. از جمله مزایای این لوله‌های متوان موارد زیر را عنوان کرد:

  • دارای مقاومت کششی و چرخشی بسیار خوبی هستند.
  • لوله‌های فلکسی دارای انعطاف‌پذیری بالایی هستند و می‌توانند در کمتری زاویه ممکن خم شوند.
  • در برابر فشارها، ساییدگی و انواع ضربات مقاومت بالایی دارند.
  • توانایی تخلیه الکتریسیته ساکن به اتصال به زمین را دارند.
  • طول عمر و ماندگاری خوبی دارند.
  • در برابر عوامل محیطی مانند نور آفتاب و اشعه‌های فرابنفش و حرارت مقاومت بالایی دارند.

تنها ایراد این لوله‌ها را می‌توان به مقاومت کم آن‌ها در برابر فشارها و ضربات فیزیکی بسیار سنگین دانست و در این موارد بهتر است که از لوله‌های فلزی به جای لوله فلکسی استفاده شود.

انواع لوله فلکسی

لوله‌های فلکسی مانند سایر لوله‌ها در انواع مختلفی ساخته می‌شوند که هر کدام می‌توانند برای محیط‌های مختلفی مناسب باشند و عملکرد متفاوتی داشته باشند. مهم‌ترین مدل‌های لوله فلکسی به شرح زیر هستند:

لوله فلکسی بدون روکش

همان‌گونه که از اسم آن‌ ها مشخص است، این لوله‌ها از هیچ روکشی استفاده نمی‌کنند و همین امر دلیلی است که معمولاً از این لوله‌ ها در فضاهای داخلی و برای عبور کابل و سیم‌ها از استفاده می‌شود. هرچند که پوشش گالوانیزه می‌تواند مقاومت خوبی در برابر رطوبت داشته باشد اما بهتر است از لوله‌های فلکسی بدون روکش در محیط‌ های مرطوب استفاده نشود.

لوله‌های فلکسی روکش‌دار

این نوع از لوله‌ها دارای روکشی از جنس PVC هستند و به علت داشتن انعطاف‌پذیری بالای خود برای عبور دادن انواع سیم‌ها و کابل‌ها در محیط‌های بیرونی استفاده می‌شوند. با توجه به داشتن روکش پی‌وی‌سی می‌توان از این لوله‌ها حتی در مکان‌های مرطوب نیز بهره برد هرچند که استفاده در محیط‌های خشک می‌تواند طول عمر آن را بالا ببرد. همچنین این لوله هم قابلیت استفاده به صورت روکار و هم توکار را دارند و می‌توانند در صنایع مختلف به کار برده شوند.

مشخصات لوله فلکسی

این لوله در سایزهای مختلفی ساخته می‌شوند و مصرف‌کنندگان می‌توانند بر اساس نیاز خود و محیطی که قرار است از آن استفاده کنند، سایز آن‌ها را انتخاب کنند. عمده‌ترین سایزهای این لوله‌ها که در بازار موجود هستند شامل سایز ۴، ۶، ۹، ۱۱، ۱۳، ۱۶، ۲۱، ۲۵، ۲۹، ۳۶، ۴۲، ۴۸، ۵۲، ۶۳، ۷۵ و ۱۰۰ هستند.

نحوه استفاده از لوله فلکسی

برای استفاده از این لوله‌ها نیز مانند سایر لوله‌های و ابزارهای صنعتی باید به نکات و فاکتورهایی توجه شود. برای عبور کابل و سیم‌ها از داخل لوله فلکسی لازم است که از سیم‌های فنری پلاستیکی استفاده شود. هرچند که این لوله‌ها قابلیت روکار دارند اما بهتر است که به صورت توکار استفاده شوند تا طول عمر بالاتری داشته باشد و در برابر فشارها و عوامل بیرونی در امان باشد. همچنین قبل از خرید و استفاده از این لوله‌ها باید از اندازه و سایز آن اطمینان داشته باشید.

برچسب ها:

این مقاله بدون برچسب است.

فلکسی

6
127 بازدید ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
مدیریت سایتمدیریت سایت
0/5

گلند

5
120 بازدید ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
مدیریت سایتمدیریت سایت
0/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *